Andrea Comaposada Garcia
Andrea Comaposada Garcia

L’Andrea és llicenciada en biologia,  especialitzada en educació i comunicació ambiental,  directora d’activitats de lleure infantil i juvenil i està especialitzada en coordinació de projectes ambientals.

Li fascina el mar, fent snorkel, submarinisme o apnea i sempre va amb la càmera per poder capturar moments sota l’aigua i mostrar els organismes presents a la costa. És la fundadora i la gerent principal d’Anèl•lides, serveis ambientals marins.

Laura Sánchez Vila
Laura Sánchez Vila

La Laura és llicenciada en biologia, especialitzada en oceanografia i gestió del medi marí i tècnica-auxiliar de veterinària.

Té una amplia experiència treballant en conservació de tortugues marines. Apasionada del busseig i tots els organismes marins, s’encarrega de projectes d’educació ambiental marina i  cursos de biodiversitat a les nostres costes.

Gina Comaposada Garcia
Gina Comaposada Garcia

La Georgina és graduada en Publicitat i relacions públiques, tècnica en realització de televisió i espectacles i una apassionada de les noves tecnologies i de les noves formes de comunicar.

Amb els darrers anys s’ha vinculat cada cop més amb el mar i amb tot el que l’envolta, gaudint d’esports i de tècniques de relaxació a l’entorn marí. És la responsable de comunicació i recursos humans d’Anèl·lides, serveis ambientals marins.

Lluís Castrillo Acuña
Lluís Castrillo Acuña

El Lluís és estudiant de Ciències del mar, orientat cap a la oceanografia física, monitor d’activitats de lleure infantil i juvenil i té amplia experiència d’educador i dinamitzador.

Apassionat de l’esnòrquel i el submarinisme, i amb gran vocació per l’educació, s’encarrega de la gestió i coordinació dels Camps de Treball que duu a terme Anèl·lides, serveis ambientals marins.