El projecte està iniciat per l’Andrea i l’Elisabet, dues professionals amb amplia experiència i contrastada formació en l’àmbit del lleure, l’educació i el medi ambient.

Les dues sòcies ens vam conèixer al 2013 quan realitzàvem la formació de direcció en el lleure. La nostra visió de l’ús del lleure com a via per desenvolupar el coneixement del medi i aprofundir en la sensibilització ambiental va fer que connectéssim ràpidament.

Gràcies a mantenir el contacte al finalitzar el curs, vam poder treballar conjuntament en una entitat que ens ha permès madurar professionalment i adonar-nos que ens sentíem a gust treballant juntes i que les nostres maneres de treballar eren complementaries.

Andrea Comaposada Garcia
Andrea Comaposada Garcia

L’Andrea és biòloga, educadora ambiental i especialitzada en coordinació de projectes.

“El meu primer contacte amb l’educació ambiental va ser durant el període de pràctiques universitàries, on vaig poder ajuntar la meva experiència en el lleure i la meva passió pel medi ambient amb el que més m’agrada: poder ensenyar als altres els coneixements apresos a la llicenciatura. Allà va sorgir la meva vocació, que va progressar en fer el postgrau de Sensibilització Ambiental a Barcelona i al treballar en empreses del sector.

Transmetre els valors de respecte per l’entorn és la meva passió i la meva vinculació amb el mar sempre ha estat molt intensa. Gràcies a les darreres feines, els projectes en els que m’he implicat i la gent relacionada que he conegut, cada vegada m’he vist més compromesa amb l’entorn marí.

M’encanta fer esnòrquel, em relaxa passejar per la platja i sóc tant amant del mar com del teatre, espai en el que he pogut desenvolupar la meva faceta més expressiva, sent el complement perfecte en tasques socials i comunicatives.”

L’Elisabet és oceanògrafa, educadora ambiental i divulgadora científica.

“Durant la llicenciatura en Ciències del Mar el meu interès es va centrar en la conservació del medi marí i en la gestió de les zones costaneres. La conservació, però, requereix un gran esforç de conscienciació i educació, el que em va portar a reconduir la meva experiència laboral i la meva formació cap a l’educació ambiental, així que em vaig especialitzar amb un Màster en Ciències del Medi Ambient, Comunicació i Educació Ambiental.

La meva vinculació amb el lleure m’ha permès establir una connexió entre la divulgació del medi natural i les activitats lúdiques, i la meva formació marítima i l’experiència a la nàutica professional m’ha suposat conèixer el món de la navegació i les professions del mar.

M’he sentit fascinada pel mar des de ben petita, en gaudeixo fent submarinisme o esnòrquel sempre que puc i, amb un cop de moto, em puc plantar a qualsevol punt de la costa per nedar en aigües obertes. I, com socorrista aquàtica, sempre ho faig amb precaució i seguretat.”

Elisabet Paül Carril
Elisabet Paül Carril