Ens endinsem en el Mediterrani és un casal d’estiu dedicat al mar que banya les nostres costes.

Què és?

És un casal destinat pel temps de vancaces escolars. Es idoni per dur-lo a terme durant l’estiu.

Com és?

És un casal original i autèntic. Els infants coneixeran el mar Mediterrani  des de tots els punts de vista. Faran d‘exploradors marins i aprendran les característiques físiques i químiques de l’aigua a través d’experiments molt divertits. Aprendran les tasques de mariners, a navegar, fer nusos i orientar-se. Identificaran els animals i plantes que viuen al mar i tindran cura del medi marí a través de moltes curiositats que coneixeran sobre el nostre mar.

Tot plegat acompanyat de jocs, gimcanes, tallers, treballs manuals i esports perquè puguin divertir-se i compartir moments inoblidables.

Que farem?

Experiments científics. S’introdueix el mètode científic de manera molt fàcil per aprendre sobre les característiques de l’aigua del mar Mediterrani.

Sortides d’esnòrquel On aprendran a fer una pràctica d’esnòrquel segura i identificaran la flora i fauna de la costa barcelonina.

Jocs cooperatius Serveixen per crear un bon clima entre nens i joves i s’utilitzen per enfortir la sensació de suport i activitat en el grup.

Expressió artística permet als infants poden exercitar les habilitats motrius, destreses manuals i així donar pas a la creativitat.

Edat

  • de 3 a 12 anys

Lloc

  • Centre educatiu

Modalitat

  • Casal d’estiu
snorkel-barcelona

Esteu interessats? Contacteu amb nosaltres!