Carregant Esdeveniments

Casal Blau

Casal pioner en biologia marina i esports del mar

Anèl·lides, serveis ambientals marins i la Federació Catalana de Vela hem creat el Casal Blau on integrem l’aprenentatge, l’educació ambiental i esports de mar per tal de transmetre l’estima cap al mar i la seva conservació. Un casal de qualitat on els infants duran a terme activitats diàries i cada dia aprendran curiositats noves sobre aquest ecosistema viu, potenciant així la importància de mantenir i protegir aquest recurs natural, ja que només s’estima allò que es coneix.

Què és?

El nostre Casal Blau a Barcelona pretén ser un espai de descoberta del mar. En el que a través d’activitats innovadores i experimentals, sempre a través del joc, els infants gaudeixen i comprenen el mar des de tots els punts de vista. Realitzaran activitats nàutiques i de coneixement del mar: amb tota la seguretat, monitors referents i especialistes, adaptat a les necessitats i interessos de cada edat.

Com és?

Mitjançant els cinc àmbits:  l’oceanografia: física i química marina, la biodiversitat, el sector mariner i la geologia marina els infants poden descobrir quins animals i plantes trobem al mar, quins impactes es troben, com es treballa,  quines són les característiques de la sorra i l’aigua, i sobretot la importància de mantenir aquest ecosistema viu, anomenat platja.

Tot plegat acompanyat d’experiments, jocs i  tallers amb manualitats  perquè puguin divertir-se i compartir moments inoblidables.

Que farem?

Integrem la descoberta, l’educació ambiental i el lleure per tal de transmetre l’estima cap al mar i la seva conservació. Els i les participants duran a terme activitats diàries, on cada dia coneixeran curiositats noves sobre aquest ecosistema viu, potenciant així la importància de mantenir i protegir aquest recurs natural, ja que només s’estima allò que es coneix.

  • Experiments vivencials S’introdueix als infants en el món de l’oceanografia de manera molt fàcil i amena
  • Racons de descoberta A partir de diferents espais els infants poden realitzar de manera simultània activitats de tipus cognitiu, manipulatiu i simbòlic de temàtica marina.
  • Jocs cooperatius temàtics Serveixen per crear un bon clima entre els infants i s’utilitzen per enfortir la sensació de suport i activitat en el grup.
  • Manualitats reciclades Permeten desenvolupar la creativitat dels infants, expressar-se artísticament i conèixer diferents materials a través del treball lliure i autònom.

Vols saber més informació

T’ha agradat? Escull la teva plataforma per compartir-ho