Amb la finalitat de poder assolir el nostre objectiu principal, a Anèl·lides, serveis ambientals marins dividim el nostre servei en diversos programes:

Consultoria

Consultoria

Oferim activitats i projectes per a desenvolupar la responsabilitat marina a les empreses. També creem programes d’educació i divulgació ambiental per empreses de lleure, educació i cultura.

Empreses

Amb aplicació en el món real i creant una educació interdisciplinària amb significat

Informació pdf

Què és RSC-MAR?

Construir una responsabilitat ambiental marina és important per conservar els nostres oceans i pel futur de les futures generacions. Els plàstics i micro plàstics són una de les majors problemàtiques mediambientals actuals que estan afectant els organismes marins, inclosa la biodiversitat marina de la costa catalana.

Per a sensibilitzar sobre aquest problema, proposem ajudar a construir una major responsabilitat per a la seva empresa a través de diverses activitats de formació, experiències, ciència ciutadana i reciclatge artístic.

Objectius principals

 • Promoure la sensibilització i conscienciació de la problemàtica de les deixalles marines, així com trobar solucions per a promoure el reciclatge i l’economia local i circular.
 • Acostar i contribuir al reciclatge i reuso de residus a través de la sensibilització i reciclatge artístic.
 • Valorar críticament la intervenció humana en el medi ambient i adoptar comportaments que afavoreixin la protecció del medi natural.
 • Generar la connexió d’equip.

Es treballa en col·laboració amb:

Què oferim?

Catàlegs d’activitats i projectes especialitzats en temàtica ambiental i ambiental marina creats a mida per cases de colònies i empreses del sector cultural, educació i lleure socioeducatiu que vulguin treballar el coneixement del medi natural, la sensibilització i l’experimentació de l’entorn d’una manera innovadora, lúdica i pròxima.

 • Creem activitats i projectes dedicats al medi natural i entorn natural marí a mida

 • Aproximem el medi natural a la cultura, educació i lleure a través de l’experimentació o la sensibilització ambiental

 • Establim vincles entre entitats ambientals i d’educació i cultura

Què fem?

La funció principal de les auditories educatives especialitzades en temàtica ambiental o temàtica ambiental marina que realitzem, són evaluar i revisar els catàlegs d’activitats i projectes duts a terme per empreses d’educació, lleure i cultura, i posteriorment renovar i actualitzar els continguts i activitats, proposant novetats a nivell de contingut i recursos, com també innovant en les metodologies utilitzades en les activitats.

 • Actualitzem i revisem projectes dedicats al medi natural i entorn natural marí

 • Innovem cercant metodologies educatives actuals per apropar l’entorn natural

 • Revisem i verifiquem programes d’activitats i projectes per tal d’actualitzar i innovar en nous continguts i eines educatives

Centres Educatius i Universitats

Assessorament en treballs i projectes realitzats al llarg del curs especialitzats en temàtica marina

Què oferim?

Assesorament i consultoria en treballs finals de batxillerat, de graus ambientals i ambientals marins i de màster. Per tal que els alumnes puguin aprendre sobre el mar la seva biodiversitat, l’ecosistema i els impactes realitzant el seu treball final amb algun dels nostres projectes d’estudi del litoral i del mar.

 • Assessorem treballs finals per fomentar el coneixement del medi marí

 • Aproximem el medi marí i litoral als alumnes a través dels nostres estudis realitzats

 • Establim vincles entre entitats públiques, centres educatius i entitats ambientals

Què oferim?

Programes d’activitats i projectes educatius especialitzats en temàtica marina per centres educatius.

Si des del centre esteu treballant l’ecosistema marí, les problemàtiques o la biodiversitat marina oferim un programa d’activitats educatives, innovadores i dissenyades a mida per tal de complementar el que s’està treballant a l’aula.

Oferim que les activitats tinguin continuïtat amb el que s’està treballant i ho complementem amb diverses sessions a l’aula i/o a l’exterior per tal d’aprofundir en la temàtica establerta.

 • Creem programes d’activitats a mida per centres educatius

 • Aproximem el medi marí i litoral als alumnes a través dels temes que estan treballant

 • Establim vincles entre el mar i els alumnes de manera vivencial i a través de l’experimentació

Esteu interessats? Contacteu amb nosaltres!