Amb la finalitat de poder assolir el nostre objectiu principal, a Anèl·lides, serveis ambientals marins oferim les següents activitats:

Esnòrquel guiat

Sessió d’esnòrquel de dia guiada per biòlogues i oceanògrafes on explorem la riquesa natural de les platges de Barcelona  i aprenem a fer servir el material necessari per dur a terme una pràctica segura. Amb els coneixements de les monitores i l’ajuda de guies especialitzades podem identificar les espècies observades i fotografiades durant l’esnòrquel.

Esnòrquel al capvespre

Sessió d’esnòrquel al capvespre guiada per biòlogues i oceanògrafes de 18h a 20h on explorem la riquesa natural de les platges de Barcelona  i aprenem a fer servir el material necessari per dur a terme una pràctica segura. Amb els coneixements de les monitores i l’ajuda de guies especialitzades podem identificar les espècies observades i fotografiades durant l’esnòrquel.

Esnòrquel nocturn

Sessió d’esnòrquel de nit guiada per biòlogues i oceanògrafes de 20h a 22h on descobrim  la biodiversitat que surt a la nit, i s’amaga durant el dia i aprenem a fer servir el material necessari per dur a terme una pràctica segura. Amb els coneixements de les monitores i l’ajuda de guies especialitzades podem identificar les espècies observades i fotografiades durant l’esnòrquel.

Esteu interessats? Contacteu amb nosaltres!