Carregant Esdeveniments
Aquest event ja ha passat.

Participa a la Biomarató Marina Virtual del 24 al 27 d’abril

Juga amb nosaltres a identificar espècies marines de la Costa Catalana! 

T’atreveixes?

T’esperem divendres 24 d’abril a les 18 h  Primera Festa d’identificació

i dilluns 27 d’abril a les 18 h Segona Festa d’identificació

 

Què és la Biomarató Marina Virtual?

La Biomarató Marina Virtual és l’avantsala de la Biomarató Marina, que serà presencial. Organitzada per lInstitut de Ciències del Mar (ICM-CSIC) i Anèl·lides Serveis Ambientals Marins, durant la Biomarató Marina els ciutadans participen en activitats programades d’esnòrquel i submarinisme, fotografien éssers vius sota l’aigua i pugen les imatges a una App de ciència ciutadana.

Aquest any la celebració de la Biomarató Marina estava prevista del 24 al 27 d’abril, tot i que la pandèmia de coronavirus (COVID-19) no ens deixarà gaudir de la natura i sortir de casa a fer les observacions. La Biomarató Marina s’ha posposat i se celebrarà quan tot retorni a la normalitat, però mentrestant pots participar a la Biomarató Marina Virtual i fer un tastet del que serà la Biomarató Marina presencial.

Com ho farem?

LInstitut de Ciències del Mar (ICM-CSIC), Anèl·lides Serveis Ambientals Marins i el Centre de la Platja de l’Ajuntament de Barcelona organitzen diverses sessions on aprendràs a identificar espècies marines i com fer servir una App de ciència ciutadana per pujar les teves fotografies. Les sessions estan obertes a famílies, aficionats a l’esnòrquel, al submarinisme a l’apnea, amants de la natura i estudiants. 

Introducció a l’App de ciència ciutadana Natusfera

No saps com funciona l’App de ciència ciutadana Natusfera? T’ho expliquem en una sessió online, només cal que te instal·lis l’App i que tinguis ganes d’aprendre. 

Data: dimecres 22 d’abril

Horari: 18h 

Lloc: on-line, podràs participar fent comentaris en directe

Preu:  GRATUÏT

Inscripcions: Emplena aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més ràpid possible!

Orientat a: Famílies, aficionats a l’esnòrquel, al submarinisme o a l’apnea, amants de la natura i estudiants que no coneguin Natusfera.

 

INSCRIU-TE ARA

 

Festes d’identificació d’organismes vius marins

Vols aprendre a identificar espècies marines? Tant si has d’aprendre des de zero com si tens alguns coneixements previs, en aquestes festes t’ensenyem com fer-ho. Et mostrarem diverses imatges d’espècies marines dins de l’App de ciència ciutadana Natusfera i, mitjançant guies d’identificació marines i amb la col·laboració d’experts en directe, t’ensenyarem com identificar taxonòmicament diverses espècies.

Data:  divendres 24 i dilluns 27 d’abril 

Horari: 18h 

LLOC: on-line, podràs participar fent comentaris en directe

Preu:  GRATUÏT

Inscripcions: Emplena aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més ràpid possible!

Orientat a: Famílies, aficionats a l’esnòrquel, al submarinisme o a l’apnea, amants de la natura i estudiants de ciències de la vida que vulguin aprendre a identificar organismes marins. 

 

INSCRIU-TE ARA

On podeu pujar les vostres fotografies?

Si tens fotografies d’organismes marins i vols saber què són, puja-les al Projecte Biomarató Marina Virtual de Natusfera i geocalitza-les! La comunitat de Natusfera t’ajudarà a identificar-les i algunes de les vostres fotografies es faran servir a les fetes d’identificació com a exemple.