Carregant Esdeveniments
Aquest event ja ha passat.

Participem al Posidonia Green Festival 2017l’eco-festival internacional d’art, natura i desenvolupament sostenible, donant a conèixer una part del litoral de la nostra ciutat!

Farem dos tallers al nostre estand: Viatjarem pels oceans del planeta i coneixerem les meduses!

Viatge pels oceans” és un joc on els infants i els seus familiars recorren els oceans a través de la cinta transportadora oceànica.

També farem un taller per conèixer les meduses del Mediterrani. El taller creatiu, els participants formen una medusa amb plàstics reutilitzats, el que permet donar èmfasi a la problemàtica dels plàstics i la confusió que poden crear en assemblar-se a les meduses, mentre es reforça la creativitat dels més petits de la casa.

Inscripcions

Aquestes activitats estan dins del Programa Posidonia Green Festival 2018 i són totalment gratuïta, només cal inscripció prèvia.

Per formalitzar la vostra inscripció és indispensable realitzar els següents passos:

  1. Envieu un correu electrònic a reserves@anellides.com amb les vostres dades de contacte (nom, cognom, dni, telèfon) o ompliu el formulari de reserves.
  2. Quan rebeu el nostre correu electrònic amb la confirmació la vostra reserva estarà confirmada.

Política d’anul·lacions

Ens reservem el dret de cancel·lar qualsevol activitat en cas de no assolir-se el número mínim de 4 participants abans de les 48 hores del dia de la passejada.

Reserva:

Podeu reservar la vostra plaça enviant un correu electrònic a reserves@anellides.com o completant el següent formulari: