Com ja sabeu, fa uns mesos que l’Andrea i l’Elisabet vam començar aquest projecte. Ara ens ha estat possible inaugurar la nostra pàgina i el nostre blog i ho volíem fer explicant que us hi podeu trobar.

La pàgina web és la nostra principal eina de comunicació per descriure la nostra societat, qui som i que és el que oferim. A través dels diversos apartats podeu conèixer quins motius ens van portar a engegar l’empresa i sobre quins valors l’hem construïda, com també esbrinar en que hem treballat amb anterioritat i quina és la nostra formació. A més, a cada servei, identificat pel seu nom i un nus propi, us detallem els seus objectius, el públic a qui va dirigit i les diverses activitats que s’hi duen a terme. Per qualsevol dubte o suggeriment, teniu diversos formularis per posar-vos en contacte amb nosaltres. I, per últim, ens podeu seguir  a través de les xarxes socials enllaçades als icones que apareixen a la part superior de la pàgina.

Pel que fa al blog, espai en el que us trobeu ara, hi podreu trobar diverses entrades mensuals on es tracten aspectes relacionats amb les activitats d’Anèl·lides, serveis ambientals marins i el mar. La nostra idea és fer-vos arribar temes de rellevància d’una forma sintetitzada i atractiva, per tal de facilitar informació relacionada amb el mar seguint els valors de l’empresa, en especial, la responsabilitat, la innovació, la independència i el rigor professional. A més, obrim l’espai per col·laboradors i altres bloguers que hi vulguin participar, afavorint així l’intercanvi d’opinions i l’arribada de noves idees i punts de vista. I sempre us convidem a participar a l’apartat de comentaris.

Aprofitem les últimes línies de la nostra primera entrada per agrair el recolzament rebut per part dels nostres pares, germans i amics. Sense el vostre suport, no haguéssim tingut la força per encetar un nou projecte professional. Però, sobretot, volem donar les gràcies a les nostres parelles, per la seva paciència, ajut i amor que ens empeny a treure el millor de nosaltres i ens acompanya en aquest nou camí.