En aquests mesos hem compartit el nostre projecte a través de diversos mitjans de comunicació.

El primer d’ells va ser el Tot és possible de Rac 1, l’emissora de radio més escoltada de Catalunya. El dia 16 vam poder participar en els set minuts que l’espai d’ajuda al ciutadà ofereix per explicar un projecte emprenedor. L’equip de l’Esther Muñoz va ser molt amable i la presentadora va preguntar per les activitats que oferíem, els nostres serveis i experiència, a més de poder reflexionar sobre l’impacte de les accions humanes en el medi marí. Podeu escoltar la intervenció de l’Elisabet en el següent enllaç del nostre canal de youtube.

Per altra banda, el Ferran Moreno, redactor dels informatius de la Cadena SER a Catalunya, es va posar en contacte amb nosaltres per conèixer més detalls del projecte “Biodiversitat marina a les platges de Barcelona” del servei de Comunicamar que duem a terme a través de la plataforma Natusfera. Va agradar tant que el dia 27 va formar part de les noticies de l’Hora 14 de SER Catalunya el dia 27. Així ho podeu escoltar al nostre canal de youtube.

Per últim, la matinada del passat 16 de novembre, a l’espai Ments despertes de Nits de Ràdio a Onda Cero Catalunya, el Carles Lamelo i la Núria Mañé es van submergir amb nosaltres per conèixer l’empresa i els nostres serveis. La conversa va ser molt entretinguda, on es van tractar diversos aspectes que afecten l’estat del medi marí. Si voleu descobrir-ne més, teniu disponible el tall a youtube 

Esperem que en gaudiu!