El passat dissabte 19 de novembre vam celebrar la primera jornada de mestres amb l’objectiu de donar a conèixer l’empresa i l’oferta d’activitats escolars d’Anèl·lides, serveis ambientals marins.

Volíem que fos una jornada diferent i innovadora, per això vam organitzar una gimcana pel barri de la Barceloneta amb un seguit de proves. Ens vam trobar tots a l’estàtua d’homenatge a la natació de la Plaça del Mar i vam dividir els mestres en dos grups, el grup taronja i el grup blau. Cada un d’ells tenia sis sobres endreçats en funció de l’ordre de les proves que havien de realitzar, de tal manera que els dos grups no es trobessin durant el recorregut. Les proves eren un petit tast de les activitats que oferim en el programa educatiu Educamar per les escoles. Cada una d’elles tenia relació amb una o diverses activitats, n’hi havia d’experimentació a la platja, d’altres que feien referència a la biodiversitat marina, algunes centrades en la sensibilització ambiental, una amb perspectiva històrica, també per apropar el coneixement del medi marítim i per esbrinar les condicions idònies per practicar esport al mar. Amb la nostra gimcana, els mestres van poder comprovar com totes les activitats que oferim són un complement als continguts treballats a les seves aules.

L’esdeveniment va ser un èxit, ja que des d’Anèl·lides volíem apropar els coneixements tractats a les nostres activitats i ho vam aconseguir. Els mestres van resoldre amb satisfacció les proves, van trobar molt original el recorregut i, en acabar, vam rebre moltes felicitacions.

En conclusió, seguirem treballant per oferir-vos a tots vosaltres els millors serveis i les millors activitats relacionades amb el mar.