Com el mar, el coneixement no té fronteres i ha d’arribar a tothom.

Des d’Anèl·lides, serveis ambientals marins creiem que l’educació i la formació són les eines bàsiques per poder sensibilitzar i conscienciar a la societat dels constants danys que rep la costa i el mar.

El mar, els oceans i la seva biodiversitat són desconeguts per la majoria de persones. Amb la nostra oferta educativa volem traslladar el mar fins als centres educatius d’una manera pròxima, educativa i lúdica. I ho fem aportant activitats originals i innovadores d’una manera complementaria a les hores lectives.

El programa educatiu és el complement perfecte per l’aprenentatge realitzat als centres educatius al treballar-se els continguts donats a les diverses matèries com, coneixement del medi natural, cultural i social, matemàtiques, expressió plàstica, informàtica i educació física, de forma interrelacionada i pràctica. A més, el medi marí planteja tot un seguit d’idees i situacions que poden ser analitzades pels alumnes i que permeten posar en pràctica els conceptes teòrics adquirits.

Totes les activitats es treballen des del punt de vista sostenible i respectuós amb l’entorn per tal de que els infants prenguin consciència, coneguin el que poden trobar i així ho puguin respectar.

El segell que marca la diferència del programa Educamar d’Anèl·lides serveis ambientals marins, a part de les activitats, és la vitalitat de les persones que participen en ell, interioritzant les activitats i creant vivències úniques i inoblidables en els infants.